Hjälp med skötsel av en fastighet

Hej på er! Hoppas ni mår bra och har fått en bra start på den här dagen, idag hade jag tänkt skriva om företaget Myrdals Alltjänst. Det är företaget som jag har varit i kontakt med för hjälp med fastighetsskötsel i Visby. Ni kan få mer information här om ni skulle vilja veta mer om dem och deras arbete.

När jag säger fastighetsskötsel kanske ni inte riktigt förstår vad jag menar, ni kanske inte heller förstår vilken fastighet jag pratar om. Jag sitter i styrelsen för föreningen där min son spelar fotboll, vilket gör att jag har en del ansvar i klubben. För ett tag sedan sjukskrev sig vår vaktmästare, vi hade då ingen som kunde ta hand om fastigheten. Jag fick då i uppdrag att hitta ett företag som kunde hjälpa oss med fastighetsskötsel i Visby, det var då jag upptäckte Myrdals Alltjänst. Direkt när jag hittade dem fick jag en bra magkänsla, det kändes som att de skulle ge oss all den hjälpen vi behövde. De har hjälpt oss med bland annat gräsklippning och ogräsrensning, vilket har underlättat för oss. Genom att få deras hjälp har allt blivit väldigt smidigt, vi har sluppit göra extra arbete som vi egentligen inte hinner med samtidigt som vi har fått en fin fastighet även om vaktmästaren var sjukskriven. I dagsläget är vaktmästaren tillbaka så vi behöver inte längre hjälp från det här företaget men om det skulle behövas hjälp med fastighetsskötsel i Visby i framtiden vet vi precis vart vi kommer vända oss. Hoppas du har gillat det här inlägget, jag vill önska dig en fortsatt bra dag och vecka så hörs vi snart igen. 

Du gillar kanske också...