Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa

Varmt välkomna hit till min lilla hörna av nätet där jag för det mesta skriver om min vardag och mina tankar och funderingar lite så där allmänt! Vad kul att ni har hittat hit. Jag vill börja med att säga att jag verkligen hoppas att alla mina fina läsare mår jättebra och att ni har haft en bra vecka så här långt. Det har i varje fall jag haft. Hur som helst så hade jag tänkt att jag i mitt inlägg här idag skulle ta och dela med mig lite av en loppis för er i Grums, Åmål, Säffle eller i någon av dess omnejder som är lite av fyndjägare precis som jag.

Det är nämligen så att jag har hittat en loppis vid namn Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa som jag har börjat gå till nu rätt så ofta och jag lyckas verkligen alltid hitta någonting roligt att få med mig hem. En del av er som har läst min blogg ett tag nu har ju hört av er till mig ett antal gånger då jag lagt ut bilder här på bloggen på de saker som jag har hittat hos just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Därför så tänkte jag väl helt enkelt att det skulle vara lite roligt för er andra loppisintresserade att hitta ett nytt ställe att besöka ifall det nu givetvis inte är så att ni redan känner till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Jag tycker i alla fall att det är en loppis som helt klart är värt att kika lite närmare på ifall man befinner sig då som sagt i exempelvis Grums, Säffle eller Åmål med omnejd. Jag lägger in en länk lite längre upp här i texten så att ni snabbt och smidigt kan klicka er vidare till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosas egna sida!

Du gillar kanske också...