Vill du ha en ny sysselsättning?

Är ni sugna på att testa på någon ny sysselsättning? Då ska ni gå på yoga i Värnamo hos Viatrium. Ibland kan det vara skönt att testa på något nytt som samtidigt är nyttigt för kropp och själ, och det har jag gjort nu. Jag brukar träna på gym ganska mycket och jag har inte tänkt på att man egentligen borde stretcha musklerna eftersom det är så tråkigt. När jag väl kom på att det skulle vara bra att göra det så bestämde jag mig för att testa på yoga i Värnamo hos Viatrium på grund av att jag såg en tråd på internet att det kan vara ett roligare alternativ för stretching.

Ofta ser man folk exempelvis gymmet som har väldigt korta muskler och att de knappt kan röra sig alls eftersom de är så stela, och jag höll på att bli sådan. Som sagt läste jag en tråd på internet om att det är viktigt att stretcha och varför det är det, och då kände jag att jag var tvungen att börja med det, men jag visste inte hur eftersom jag tycker att det är så tråkigt. När jag väl fortsatte att läsa tråden såg jag en som rekommenderade yoga och efter det sökte jag efter någon som erbjuder yoga i Värnamo där jag bor och mitt förstahandsval var Viatrium. Jag gick på en av klasserna och efteråt blev jag helt fast vid det. Det var så skönt på ett sätt och man tänkte inte ens på att man stretchade, och jag tror att det var det som gjorde att jag fastnade för det så lätt. Jag tycker att ni borde testa på yoga och om ni har möjligheten så vänd er till Viatrium eftersom de är så himla duktiga på det de gör.  

Du gillar kanske också...